Andrei-Gheorghe-2

Partea bună în plecarea lui Sârbu e că s-ar putea să mai revină din vedetele care au făcut istorie în PRO. Odată plecat tătucul de la conducere, nu se mai aplică regula aia nescrisă cu „cine a plecat din Pro nu se mai întoarce în veci”.

Primele reveniri din epoca post-Sârbu: Mihaela Rădulescu la Românii au talent în juriu şi, mai important, Andrei Gheorghe la matinalul ProFM.  Asta chiar e o veste bună, mai ales că omul încă poate după 11 ani de la fenomenul 13-14 cu Andrei. Are zvâc, trustul ăsta are nevoie de puţin zvâc.

Partea proastă e că am auzit ştirea abia cu 2-3 zile înainte să înceapă, asta în condiţiile în care KissFM a dat o dumă bună de tot pentru lansarea matinalului cu Sergiu şi Andrei. Mai e de lucru la PR şi comunicare.

Îl aşteptăm şi pe Călinescu.

1 comentariu. Leave new

  • Uite asa am ajuns sa ascult iar radio in masina in drum spre munca si dimineata pana plec la munca. Bineinteles ca ascult doar matinalul de la ProFM special ca e Andrei Gheorghe. Celalalt tip care este in emisiune cu el nu prea imi place cum prezinta, defapt e fel ca toti prezentatorii de la alte posturi radio.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu