nice_things

Dacă Vali vrea vizită medicală periodică pentru ăia cu permis, eu mi-aş dori şi nişte teste de logică la intrarea în oraş. Pici testul, laşi maşina în parcare şi mergi cu metroul.

În seara asta eram în drum spre casă, pe Şoseaua Virtuţii, când Loganul cu numere de Teleorman din faţa mea a dat semnal şi a oprit. Prima oară am crezut că lasă pe cineva. Pe urmă am dat un flash scurt, imediat după a început corul de claxoane din spate. Tot puhoiul de maşini care venea de la Crângaşi s-a împiedicat de-un ciot de Logan de Teleorman. Am claxonat şi i-am făcut semn omului să meargă în parcarea de la McDonald’s dacă tot vrea să aştepte, că era la 3 metri. Până la urmă a mers uşor-uşor mai în faţă şi a oprit chiar în dreptul restaurantului, de nu mai putea nimeni să iasă din parcarea aia.

Eu am intrat la McDrive, am luat nişte Crispy Strips, am oprit în parcare să vorbesc la telefon, am mai stat 5 minute, se făcuse ambuteiaj maxim. M-am dat jos din maşină şi m-am dus lângă Logan. O tanti vorbea la telefon, un nene 60+ (probabil ta-su) stătea.

– Bună seara, aveţi vreo problemă cu maşina?
– Nu, aşteptăm pe cineva.
– (eu, abţinându-mă să n-o înjur) Şi nu puteţi aştepta în parcarea de la benzinărie? Sau asta de la McDonald’s?
– Ah, da, benzinăria…

Aveţi mai jos schemă, vedeţi unde e benzinăria, vedeţi unde e McDonalds.

S-a târât până în Petrom. Şi nu, nu e de vină bătrânul, că el poate n-a fost decât de 2 ori în Bucureşti şi pe vremea lui era ok să opreşti oriunde. De vină e tembela de fiică-sa care i-a zis „opreşte aici, că aici avem treabă”.

logan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu