in Caterinci

Registrul comerţului e ca o misiune din Assasin’s Creed

Zilele astea iar mă distrez pe la Registrul Comerţului. Asta e, când conduci un imperiu financiar, trebuie să-ţi ocupi timpul şi cu chestii de genul ăsta. Şi tot plimbându-mă pe acolo, mi-am dat seama că orice interacţiune la Registrul Comerţului seamănă foarte mult cu misiunile din Assasin’s Creed.

În primul rând, nu poţi începe nicio misiune dacă nu faci înainte o misiune mai uşoară, exact ca în Assasin’s Creed. Aşa că eşti trimis la o papetărie şi iei un dosar cu şină. După ce ai dosarul, încerci să reiei misiunea, dar îţi dai seama că îţi mai trebuie un artefact: timbrul fiscal. Dacă eşti încăpăţânat, încerci misiunea fără artefact şi pierzi imediat.

Şi la fel ca în Assasin’s Creed, mori de mai multe ori până când reuşeşti. Reiei misiunile într-o veselie până când se aliniază planetele, stai la cozi, te lupţi cu nesimţiţi care se bagă în faţă, le înjuri pe duduile venite cu 15 dosare.

Şi încă o chestie care i-a inspirat pe creatorii jocului: orice interacţiune cu oamenii din jur poate fi periculoasă. Te loveşti de vreun cetăţean de pe-acolo şi ţi-ai dat peste cap misiunea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu