Singurul film înscris în competiţia oficială la Berlinale 2015. Se lansează pe 6 martie în România şi pare foarte mişto 🙂

Unul dintre cele mai de amploare proiecte cinematografice românești din ultimii ani, “AFERIM!” în regia lui Radu Jude, este un un film istoric a cărui acțiune are loc în Țara Românească a începutului de secol XIX. Un zapciu, interpretat de actorul Teodor Corban, însoțit de fiul său (Mihai Comănoiu) caută un rob fugar (Cuzin Toma).

1 comentariu. Leave new

  • un film interesant insa,ca toate la filmele romanesti ,sonorizarea este execrabila.Am inteles cam jumate din dialogurile filmului.Cred ca ar fi fost mult mai captivant daca filmul ar fi avut subtitrare din romana in romana.Faceti ceva mai regizorilor cu sonorizarea ! Uite,de ex la „las fierbinti” chiar inteleg ce se vorbeste!
    In rest,mi-a placut.Inceputul mi s-a parut cam lung .Probabil pt.r ca nu intelegeam mare lucru din ce vorbeau aia pe acolo,mai ales ca se folosesc in film si multe arhaisme . Oricum,salut calatoria asta inapoi in timp.Filmul surprinde multe moravuri si obiceiuri din vremurile acelea demult apuse.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu