Lucas e un brand foarte mișto de sandvişuri din Timișoara. Au început aici, s-au extins la Sibiu și mai apoi la Cluj.
Eu am o tradiție să mănânc cel puțin o dată de la ei când ajung prin Timișoara, uneori și la Sibiu. Au niște produse care ar putea bate lejer ce face Subway, sunt niște sandvișuri de casă, făcute cu o pâine coaptă de ei, cu salam de Sibiu și alte mezeluri de la producători locali etc. Foarte fresh, foarte bun.
La cea mai recentă vizită am aflat de la cineva că restaurantul din Cluj a fost închis, pentru că nu avea vadul bun. Ba mai mult, cică ar fi funcționat un Lucas și în București vreo lună jumate, dar că era pe o stradă secundară, unde chiria era oricum mare și vadul prost.
Două orașe din care brandul s-a retras pentru că locul ales era prost. Când am aflat pe unde era Lucas deschis în București m-am mirat, toată lumea știe că nu e vad acolo.
Și mă gândesc că e foarte simplu să afli chestiile astea dacă întrebi niște oameni care trăiesc acolo, numai că asta ar presupune să dai niște bani pe consultanță. Or, noi nu am învățat încă să plătim serviciile, consultanța e ceva mult mai abstract și, desigur, inutil.








6 comentarii. Leave new
Poate că este și un pic de aroganță la mijloc: „produsele mele sunt atât de bune încât clienții nu vor ezita să meargă cinci minute pe jos”.
Poate sunt eu naiv, dar cateodata e greu sa alegi o firma de consultanta care sa si stie ce face. Poate ar face un subiect bun pentru un articol 🙂
si sa nu uitam ca in general cine vrea sa manance ceva de 15-20 de lei mananca un piept de pui la gratar(sau o alta friptura la gratar) cu salata,iar cine regleaza din mezeluri cu paine nu da atat pe un sandvis.
cele bune….
E 8 lei un sandviş de la Lucas 🙂 16 lei e unul absolut imens, cu ceva carne de vită 🙂
In Cluj doar s-a mutat.
https://www.facebook.com/LucasSuperSandwich.ClujNapoca/photos/a.429765147160327.1073741835.402616419875200/619442131525960/?type=1&theater
Vezi povestea Toscana din București. Sandvișuri bune, s-a deschis Subway lângă ei, nu-și făceau griji, s-au mutat după un timp la Dristor… lângă Dristor Kebab.
În tot acest timp mă gândeam „ce-ar merge ăsta într-o zonă de birouri, unde sandvișurile și salatele sunt la ordinea zilei”