sapte_seri_new

Până acum câteva zile nu mai văzusem de mult Şapte Seri, poate şi pentru că nu am mai fost atent la aşa ceva. Am tot văzut Zile şi Nopţi, dar credeam că Şapte Seri a trecut doar pe online. Asta până când am văzut revista în Cărtureşti, într-un format mare (de-asta îi şi zic „revistă”) şi cu un conţinut mult mai bine structurat.

Din câte am înţeles, de această relansare s-a ocupat Cristi Neagoe, fostul redactor-şef, care a fost înlocuit recent de Ana-Maria Caia. Amândoi s-au descurcat excelent, mi se pare că Şapte Seri este din nou o revistă de going out cât de cât interesantă. Modelul pe care l-au lansat ei acum 10 ani (sau să fie 15?) era total depăşit. Acel format mic, cu 100 de cinematografe, baruri şi piese de teatru înghesuite pe câte o jumătate de A4 reuşea să te informeze despre toate şi nimic. La asta se mai adăugau şi diferite machete, care ajunseseră la un moment dat să fie mai interesante decât conţinutul propriu-zis.

În formatul actual, pe lângă un cover story + recomandări de evenimente, sunt diverse articole informative, care vin în completarea editorialelor. Mi se pare că aduce mai degrabă cu o revistă de avion, ceea ce nu e deloc rău. Până la urmă vorbim de o chestie cu recomandări, nu un Pagini Aurii pentru evenimentele din Bucureşti.

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu