in Casual stuff

La fel ca şi presa scrisă, radiourile de la noi mi se par în moarte clinică de mult timp. Matinalele atrag publicul, sunt programele cele mai promovate şi presupun că îşi împart cea mai mare parte a ascultătorilor. În contextul ăsta, singurul radio care s-a diferenţiat în ultimul an mi se pare a fi EuropaFM. Au venit cu o alternativă de bun-simţ pentru matinal, însă nu s-au oprit aici. Venirea lui Moise Guran şi cea a Andreei Esca au adus noi puncte de atracţie pentru un radio care se cam prăfuise.

În momentul de faţă pun mare accent pe comunicare, însă mult mai importantă mi se pare grila de programe. Îmi aduce aminte de ProFM-ul anilor 2000, care avea matinalul cu Dobro şi Wilmark, 13-14 cu Andrei Gheorghe şi încă 2-3 emisiuni interesante săptămânal. Sunt curios dacă evoluţia asta s-a văzut şi în audienţe, sper să fie aşa. E foarte important să avem un pol cu adevărat independent şi liberal în presă, că de televiziuni, radiouri şi ziare pesediste ne-am cam săturat.

2 comentarii. Leave new

  • Singurul motiv pentru care am mai ascultat in ultima vreme radio a fost pentru Alarma cu Andrei Gheorghe, in rest in masina numai muzica de pe un stick, in ideea in care merg destul de mult cu masina.

    Am incercat sa ascult zu, kiss etc dar pur si simplu cel putin la partea de matinal ma termina.

    Răspunde
  • Petreanu si Zafiu chiar fac treaba buna dimineata…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu