treizecizero_studio

Adrian Ţoca e un nebun. S-a apucat să facă un site numai despre tenis, când oricum mai erau o grămadă. Şi în loc să îl umple cu statistici şi clasamente, s-a gândit să pună doar texte acolo. Şi a mai găsit alţi nebuni care să-l urmeze. Iar săptămâna asta a mai pus la cale o nebunie: a transmis live, seară de seară, interviuri cu sportivi, antrenori şi arbitri (!) de la turneul WTA BRD Bucharest Open. Adică un fel de Game, set and Mats transmis pe net.

BRD Tennis Insider a reuşit să facă la nivel de video ce face Treizecizero.ro în ceea ce priveşte publishingul. Adică să ofere un exemplu de calitate şi profesionalism. Sunt convins că prin puterea exemplului Adrian şi echipa Treizecizero au setat noi repere în presa românească, altfel nu i-ar da toată lumea drept exemplu pozitiv. Tot prin puterea exemplului am văzut că îşi conduce Adrian şi echipa de redacţie: muncind până în zorii zilei şi gestionând direct fiecare problemă apărută.

Am avut surpriza să fiu invitat de Adrian într-una din serile de turneu în studioul BRD Tennis Insider pentru o discuţie legată de modul în care folosesc jucătorii social media. Aveţi înregistrarea mai jos, sunt chiar primele minute. Erau plănuite mai multe subiecte, dar la un turneu de tenis totul e extrem de dinamic şi se învârte în jurul sportivilor. Iar faptul că jucătoarele se opresc să dea interviuri, ba chiar cele din România ştiu de site şi îl apreciază e mare lucru. Vă amintesc doar că Treizecizero are 2 ani şi ceva. Să ajungă să seteze trendul pe nişa asta într-un timp atât de scurt este fa-bu-los.

Mi-a plăcut mult atmosfera aia de live, agitaţia specifică. O puteţi urmări şi voi azi, dacă ajungeţi la finala turneului, la Arenele BNR. Sau puteţi rămâne la umbra aerului condiţionat urmărind pe net utima emisiune BRD Tennis Insider de la turneu. Găsiţi extra info aici. Iar aici puteţi citi un interviu recent publicat cu Adrian Ţoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu