Deşi sunt rupt de realitatea virtuală (pun intended), am văzut câteva discuţii de la Untold. Şi am văzut cum se bat cu pumnul în piept clujenii pentru ceea ce s-a întâmplat acolo.

Oricum clujenii au acest talent de a se simţi extrem de importanţi, dar parcă acum s-a depăşit orice aşteptare. Pentru cei care au trăit într-o peşteră în ultimele 2-3 săptămâni, trebuie să ştiţi că la Cluj s-a făcut un festival de muzică. Mare, pe bani mulţi, cu tot sprijinul posibil de la autorităţi. Cu sponsori, cu planete aliniate, cu artişti mari, cu oameni veniţi din toată ţara.

Un eveniment executat corect din câte am înţeles. Dar un eveniment pe care, în euforia momentului, mai mulţi clujeni îl numesc “evenimentul anului”. Băi fraţilor, aţi avut un eveniment în care s-au băgat bani grei, fără scopul de a ieşit vreun mega profit din asta. Şi apoi v-aţi apucat să comparaţi cu chestii gen Electric Castle. Altă atmosferă, altă muzică, alt target. Doar de dragul de a zice “da, deci noi suntem cei mai tari!”. Şi e ciudat că am văzut oameni cu capul pe umeri implicându-se în disputa asta.

Dragilor, cel mai probabil că nu se va mai face anul viitor. A fost un one-time-only la care au sărit cu bani atât primăria/consiliul local, cât şi o grămadă de sponsori. E normal ca ei să comunice cu cel mai şi cea mai. Dar chiar să crezi asta? Cât de semeţ să fii?