promenada_festival

Astăzi începe HaiSus – festival urban de muzică şi teatru desfăşurat pe terasa Promenada Mall din Bucureşti. Oamenii au o terasă mişto şi profită de asta cât le permite vremea, cu o mulţime de evenimente.

Până pe 30 august aveţi în fiecare zi concerte sau spectacole de teatru. Luni, miercuri, vineri şi duminică sunt concerte, în principal de jazz, iar marţi, joi şi sâmbătă se joacă teatru.

Dintre evenimentele la care vă recomand să ajungeţi: Jazzapela vineri seară de la 21:00, Bullets over Lipscani sâmbătă seară tot de la 21:00 şi spectacolul puştilor de la Brainstorming, care au câştigat această experienţă la Ideo Ideis şi vor juca spectacolul „Colonelul Pasăre” marţi, 25 august, de la ora 19:30. Programul detaliat este aici.

Intrarea este liberă.

Şi dacă aveţi mare chef de teatru, săptămâna asta se desfăşoară şi festivalul de teatru independent Undercloud, despre care puteţi citi aici.

1 comentariu. Leave new

  • Mare porcărie mare: sonorizare aiurea, locuri la terase aiurea, preţuri de Dorobanţi şi servicii la terasă de 2 lei. Puie Mromenada!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu