Las vorbele astea aici, ca să pot da link celor care se mai plâng de Black Friday.

Am adăugat în coşul de cumpărături zilele trecute nişte chestii mici: HDD extern, periuţă electrică, sandwich maker, uscător de păr, tensiometru. Total 675 de lei cu reducerile non-BF. M-am trezit la 7 dimineaţa, m-am încordat, am aşteptat, am comandat şi din alte părţi, am ajuns la un total de 625 de lei. Dacă eram mai hotărât, puteam să mai scad cu 20 de lei preţul final.

Am luat şi două telefoane, cam cu 150 de lei discount faţă de reducerile aplicate luna asta (1300 de lei vs. 1450 de lei).

Deci pentru Black Friday te poţi aştepta la reduceri de 10% faţă de reducerile „normale”. Că a devenit normal să luăm chestii la reducere, nici nu ne mai uităm dacă nu are un discount cât de mic. Economiseşti cam 50 de lei la fiecare 500 de lei cheltuiţi. Şi-atunci poţi foarte bine să stabileşti singur dacă merită sau nu.

PS: Aici nu intră reducerile alea vedetă, din care trebuie să ai noroc pentru a cumpăra (300 de iPhones la 2000 de lei, 300 de SSDuri la 99 de lei etc.)

5 comentarii. Leave new

 • Eu sincer am urmarit un cuptor si o plita, nimic sofisticat, daca deobicei preturile la ce ma uitam eu oscilau intre 900 si 1100 ron, acum am prins cu 800 ron, cei drept in valul al2lea de la emag, si sunt mai mult decat multumit.

  Ma uitam si la 4gb ram care e redus cu 15% care e real, si mai sunt cateva produse care au reducere, cei drept per total este un 10% exceptie unele produse.

  Imi pare rau ca nu am luat si antivirusul cu 9 lei de la evomag, ca am avut timp sa ma decid…

  Răspunde
 • Pentru 10-15% nici nu merita sa faci atata tambalau de Black Friday. Eu am cumparat (si anul trecut si acum) de pe Udemy cursuri cu reducere de 95%. M-au ajutat enorm cu mica mea afacere.

  Răspunde
  • @dojo: ştii că acum compari mere cu pere, da? 🙂 Un curs online are nişte costuri aproape inexistente, în timp ce produsele fizice au diverse costuri, de la producţie la distribuţie (excludem marketingul).

   În plus, 10-15% mi se pare o reducere bună, care merită. Nu cred că „trebuie” să fie un anumit procent de reducere cu ocazia Black Friday. Cumperi doar dacă te mulţumeşte preţul.

 • Si o sa folosesti in mod constant tot ce ai luat?
  Alta intrebare: ai fi luat daca nu erau mai ieftine cu 10-15%?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu