Sâmbăta trecută am ajuns la ediţia a 10-a de Bloggers Lan Party şi am fost uimit de numărul de feţe noi. În afară de 4-5 veterani ai evenimentului erau o grămadă de oameni veniţi să se joace, super entuziasmaţi. Am simţit entuziasmul ăsta şi pe grupul de Facebook dedicat evenimentului în săptămâna premergătoare. Şi dacă la prima ediţie ştiu că au fost vreo 20 de bloggeri, acum probabil că s-au plimbat cam 100 de oameni pe parcursul zilei, în ceea ce mi se pare că a devenit o comunitate de gameri cu blog. A contat foarte mult şi că ultimele ediţii s-au desfăşurat în acelaşi loc, la Impact Hub. 

Ca de obicei, am reuşit să mă descurc slab la toate jocurile ediţiei, semn că orice nu e FIFA îmi pune probleme. La Unreal Tournament am reuşit un loc 17 din 20, la Catan m-am înscris târziu şi n-am reuşit să mai rămân până mi-a venit rândul, iar la NBA 2k16 am pierdut cu Toma din primul tur însă am rămas cu o impresie foarte plăcută despre jocul în sine.

Foarte cool şi demonstraţia făcută de cei de la ASUS cu asamblarea unui sistem performant de gaming, am tras cu urechea pe alocuri, oamenii de acolo au lucrat ore bune la acel sistem.

sistem_blpx

Pentru posteritate, am ataşat şi vlogul lui Mariciu:

Bloggers Lan Party, ediția a 10-a (#BLPX), este un eveniment de gaming și socializare rezervat bloggerilor și cititorilor lor, susținut de ASUS RomâniaMedia GalaxyDigi NetShoteriaCalif și Impact Hub. Partener media: Radio 21

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu