Antonia a început anul ăsta un Art Club numit Les Émotions. Şi-a propus să formeze o comunitate în jurul iubitorilor de artă care nu au neapărat o pregătire în domeniu.

În ianuarie a organizat prima ediţie a Art Clubului, dedicat lui Gustav Klimt. Vreo 12 oameni care activează în domenii diferite (de la PR la robotică) au fost la MINA, muzeul de artă imersivă, şi au avut văzut expoziţia dedicată lui Gustav Klimt. Apoi au stat câteva ore la discuţii despre arta lui Klimt şi au pictat cu foiţă aurie pentru a vedea cât de greu e să lucrezi cu un astfel de material.

Pe 17 februarie, de la ora 12:30, are loc un Art Class, adică o sesiune mai practică (spre deosebire de Art Club, care include şi o vizită la muzeu). Less talk, more art, cum ar veni.

E dedicat lui Brâncuşi, pentru că artistul român s-a născut pe 19 februarie acum 148 de ani. Se va picta Pasăre în văzduh.

Atelierul de pictură face parte din Art Clubul Les Émotions și este dedicat pasionaților de pictură și artă, indiferent de nivelul de pregătire. Este bazat pe relaxare, discuții libere, legate de artă și emoțiile pe care le simțim atunci când pictăm.

Participarea este 300 de lei şi include o gustare, băuturi, materiale de pictură şi un give away. Detalii şi înscriereaici.

Mai sunt câteva locuri disponibile, aşa că hurry up. Dacă n-aveţi cum să ajungeţi de data asta, dar vreţi totuşi să rămâneţi în contact cu comunitatea, daţi un join pe grupul Les Émotions.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu