in Web

Am două invitaţii la WeLoveDigital Forum

digital_forum

Profit.ro a crescut în 6 luni cât alţii în 6 ani, aşa că organizează deja o serie de evenimente în zona de business. Luni şi marţi (28 – 29 martie) are loc prima ediţie WeLoveDigital Forum, la Marriott Hotel din Bucureşti. Luni e conferinţa, marţi sunt workshopurile.

Printre speakeri se numără: Steve Thompson (Trainer acreditat IAB UK), Tudor Manea (director general Emag), Marius Ghenea, Robert Berza, Radu Ionescu, Orlando Nicoară etc. O listă de oameni mai ca pe vremuri.

Temele de discuţie sunt cele de mai jos:

Video Content , Antreprenoriat și Finanțare , E-commerce, E-payment, Storytelling, Strategie Digitală, Securitate, UX, Tehnologii innovative și multe altele

Agenda completă e aici. Eu am pentru voi 2 invitaţii la conferinţă, trebuie doar să-mi spuneţi câţi ani de-acum încolo credeţi că va mai fi „anul contentului video” în România 😀 Nu, serios, comentaţi până sâmbătă la 18:00 şi vă anunţ eu dacă aţi câştigat invitaţia.

6 comentarii. Leave new

 • Va mai tot fi, cel putin pana apar retele sociale pe baza de holograme sau ceva de genul. Raspuns pragmatic-cel putin 3 ani de acum inainte, since we re in the early beginings 🙂

  Răspunde
 • Mult si bine, pana cand o sa redevina tiparul maimstream sau o ne invadeze robotii:)

  Răspunde
 • Google siFfacebook s-au focalizat pe asta în ultimul . Anul asta va aparea tot mai mult content video pay-per-view mai milt ca sigur.Chiar sunt curios ce vor zice speakerii

  Răspunde
 • Continutul video se va transforma si va avea noi „adaptări”. Încă publicatiile media nu se folosesc la „adevăratul potential” de continutul video. Un continut video inedit/muncit/ creativ va avea succes si acum si peste 3 ani. Consider ca încă ne aflam „in anul conținutului video”.

  Răspunde
 • Aș vrea să ajung la eveniment și să fac și un mic research pentru un articol pe eComJobs – dacă să încurajez sau nu CV-urile video. Daca voi avea material și pentru alte articole cu atât mai bine.

  Thumbs up pentru conținutul video de calitate, care să răspundă la toate nevoile utilizatorilor mulți ani de acum înainte… 3-5 ani minim.

  Răspunde
 • Claudiu, Horia, se pare că ne vedem mâine. Dacă nu puteţi ajunge vă rog să-mi scrieţi, ca să luăm următorii oameni din listă.

  random_extragere

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu