shutterstock_244795543_small

Vă rog să daţi play la clipul de mai jos şi să vedeţi cum se poate comporta o dementă cu nişte copii. În mod normal ar trebui biciuită în piaţa publică, dar mă mulţumesc şi cu nişte ani de puşcărie.

Însă mai e o problemă la fel de mare: reacţiile părinţilor care au copii la grădiniţa aia. „Cine? Doamna X? Nu cred că e adevărat! E o doamnă foarte ok”. Deci ţi se spune că există imagini în care femeia bate copii, e plin de poliţie în jur şi tu spui că nu se poate aşa ceva, că nu e adevărat?!? WTF?

Când cineva ia mită şi e filmat înţeleg să existe loc de discuţii (era o datorie, i s-a înscenat bla-bla). Când doi cetăţeni se iau la bătaie să zicem că există loc de discuţie şi acolo (l-a provocat, nu s-a dat tot filmuleţul etc.). Dar când filmezi un adult care bate un copil de 1-2 ani ce loc de interpretări mai există?

Şi mai e celălalt tip de cetăţean tembel în acest material: „domne, nu ştiu, eu n-am avut nicio problemă„. Deci dacă duduia n-a avut nicio problemă înseamnă că e ok, viaţa merge înainte până când o să aibă ea probleme şi atunci va lua măsuri. Până atunci nu.

În cazuri de genul ăsta răspunsul unui om dintr-o societate normală ar trebui să fie: sunt şocat şi profund dezamăgit de ceea ce îmi spuneţi. Ceea ce transmite că dezaprobi, nu că negi întâmplările.

Foto: stupid via shutterstock

4 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu