prem4

Big Four nu mai există de mult. Nu cred că mai putem vorbi nici de Big Five. Sunt cel puţin 7 echipe cu pretenţii în Premier League. Şi mă gândesc la Liverpool, ManUTD, City, Chelsea, Arsenal, Spurs şi un jolly-joker care se schimbă de la un sezon la altul. Southampton acum 2 ani, anul trecuti Leicester, anul ăsta poate Stoke sau West Ham. Nimic nu se ştie, nimic nu e jucat. Presa din Regat o dă învingătoare pe United aproape în unanimitate, de parcă i-ar putea da titlul de pe acum lui Mourinho. Nu cred că va fi aşa simplu, chiar dacă sunt şanse mari ca echipa din Manchester să facă un sezon bun.

Am mare încredere în Klopp, sper să formeze o echipă competitivă. E clar că Liverpool nu va arunca cu bani pe super vedete prea curând, prin urmare trebuie descoperiţi jucători tineri şi ajutaţi cei care sunt deja la echipă. Îmi pare rău de Henderson, îmi pare rău de Ings, îmi pare rău de Markovic. Ultimii 2 au şanse mici să rămână la echipă, iar Henderson nu ştiu dacă mai are loc în primul 11.

Probabil că Liverpool va termina în top 4. Sper mai degrabă să fie un loc 3, decât să ne batem iar la titlu şi să pierdem în ultimele etape. Nu cred într-o minune, nu încă.

Vestea bună e că începând cu acest sezon vor fi meciuri şi vinerea, deci sunt mai multe şanse să o vedem pe Liverpool live pe Eurosport sau pe Dolce.

Foto via