FIFA-17-cover

Fifa 17 urmează să fie lansat pe 27 septembrie, ceea ce înseamnă că mai sunt vreo 5 săptămâni până atunci. Dar cine mai numără? 🙂

Varianta demo pentru PC va fi lansată abia pe 13 septembrie, EA Games împinge tot mai mult data aceasta de la an la an. Într-un fel e normal, pentru că varianta demo nu foloseşte decât celor nehotărâţi, în timp ce majoritatea gamerilor împătimiţi cumpără indiferent de modul în care arată jocul. Din categoria asta fac şi eu parte, cred că foarte rar se întâmplă să îmi placă o variantă demo. Problema asta dispare după câteva săptămâni de exerciţiu.

Anul ăsta a existat şi o variantă demo privată, trebuia să te înscrii pe siteul EA Games pentru a avea acces. Din păcate n-am fost pe fază şi n-am prins acces, însă am văzut un video la Ovidiu Pătraşcu pe tema asta.

Ce aduce nou Fifa 17? Ratingurile şi transferurile jucătorilor, în primul rând 😀 De fapt, ăsta e motivul real pentru cumpără cei mai mulţi pasionaţi. Pe lângă asta mai vorbim şi de schimbări în modul în care se bat loviturile libere şi un Journey mode, în care iei jucătorul şi îl introduci într-o echipă mare în care trebuie să-l ajuţi să răzbată. E un fel de SIMS cu fotbal din câte înţeleg. Pe lângă asta se adaugă şi un nou engine de randare, numit Frostbite. Detalii extra găsiţi aici.