wordcamp_2016

Zilele trecute mă întrebam dacă s-a mai gândit cineva să organizeze un eveniment Wordcamp, că au trecut câţiva ani de când n-am mai fost la unul. În 2010 şi 2012 Wordcamp România s-a organizat la Bucureşti sub coordonarea lui Auraş, în 2014 a avut loc la Timişoara, iar acum văd că evenimentul se întoarce la Bucureşti.

8-9 octombrie este data oficială pentru Wordcamp 2016, iar locul de desfăşurare va fi Camera de Comerţ a României (Octavian Goga nr.2, aproape de Pasajul Mărăşeşti). Biletele sunt 25 de dolari, un cost destul de mic pentru 2 zile de conferinţă. Printre speakerii anunţaţi în acest moment se numără şi întâiul grădinar al ţării. Până pe 31 august mai puteţi propune speakeri (sau vă puteţi auto-propune). Eu mi-aş dori să-i văd din nou pe Scribu şi Stas, doi tipi super smart care au avut nişte prezentări beton la prima ediţie de Wordcamp (deşi nu sunt sigur că mai lucrează pe WordPress în momentul ăsta).

Evenimentul e dedicat mai puţin bloggerilor şi mai mult developerilor care lucrează mult cu WordPress, mie mi s-a părut o sursă foarte bună de inspiraţie, un eveniment extrem de util, sper să fie aşa şi anul ăsta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu