in Casual stuff

Parcă ieri am scris ultimul update despre asta, doar că în realitate au trecut aproape 2 luni. Ştiţi ce s-a întâmplat în aceste 2 luni? Aproape nimic. S-a tencuit şi s-a dat cu vopsea (mă rog, tencuială decorativă).

Practic, s-au făcut cam toate finisajele, singura problemă fiind că nu au venit geamurile! Măsurătorile sunt luate pe 23 iunie, ar fi trebuit să dureze producţia 2 săptămâni. 4 luni mai târziu tot nu s-a produs nimic. Au venit vineri nişte geamuri, cele de pe casa scării. Ba chiar le-au şi montat nişte băieţi, sâmbătă. Asta mă face foarte optimist, până de Crăciun le montează şi în apartamente.

Partea bună e că n-am mai stat cu niciun stres. De la un punct încolo chiar nu-ţi mai pasă. Vorba aia, YOLO! Când or veni, or veni.

Adevărul e că nici pe muncitorii de pe schelă nu pot să-i condamn. Au muncit ei în dorul lelii, dar de ce s-ar fi grăbit? Oricum când se dau jos geamurile trebuie alte finisaje. Alţi bani, altă distracţie. Bine că au avut timp şi de celelalte scări. Am uitat să vă spun, dar sunt 4 scări, 4 schele mobile, şi doar 2 echipe de lucru, că nu ne grăbim nicăieri.

Dacă le-a luat 6 luni să rezolve o jumătate de bloc, oare tot 6 luni va dura pentru cealaltă jumătate? Nu de alta, dar parcă aş vrea să-mi găsesc o chirie dacă e nevoie să mai stau o vară fără aer condiţionat. Poate până atunci oi avea geamuri la balcon.

8 comentarii. Leave new

 • Poate pana la anu’, pe vremea asta, termina si ei.
  Desi, am auzit ca ar trebui sa termine pana pe 31.12.2016, altfel li se taie fondurile.
  Cu alte cuvinte, daca nu se termina, nu se mai face, in dulcele stil romanesc.
  La alte blocuri, recte la noi, au schimbat doar in subsol robinetii si au pus si altii noi, ca asa trebuie, da’ de bine ce au fost pusi, a inceput sa curga. Nu pe la robineti, la imbinari… deh, instalatorii buni „e” scumpi!!

  Răspunde
  • La bunică-mea, pe la Doamna Ghica, au început reabilitarea, au decopertat terasa şi au lăsat lucrurile aşa, fix când erau ploi. Le-au făcut nişte stricăciuni uriaşe oamenilor de la ultimul etaj. O bătaie de joc maximă. La noi cred că abia acum s-au apucat de acoperiş.

   Pe muncitori i-am auzit tot mai des vorbind seara, la o bere, despre şefii nemernici pe care îi au, aşa că per total cred că toată lumea iese nemulţumită. Exceptându-i pe patroni, normal.

  • Ei, cand am vazut ca la noi incepe, se misca ceva, s-au pus afise, s-au dus oamenii sa completeze formulare etc. – m-am bucurat, am zis ca gata, se face pana la toamna. A venit toamna si nimic, iar la alte blocuri, din zona, s-a facut deja terasa si urmeaza sa se monteze schelele. La unele s-au montat, dar progresul este lent, ca de melc.

   Prin urmare, doar pritnr-o minune vad ca se va termina anul asta, avand in vedere ca la noi nici macar nu s-au apucat.
   Dar ce mai conteaza, noi sa fim sanatosi, nu-i asa? 🙂 Speranta este!

 • Update: am vazut niste rame de tamplarie, in spatele blocului. Geamuri parca nu am vazut, dar cred ca incep sa se miste lucrurile.
  La voi, ca la noi, nici macar nu s-au apucat, dupa cum ziceam. Poate este aceeasi echipa si dupa ce termina un bloc, se apuca de celalalt 😀

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu