black_button_books

Recent a avut loc lansarea oficială a editurii Black Button Books, un proiect început de Elena Marcu, Anca Dumitrescu și Ana Bulgar. BBB e o editură care scoate cărţi. Printate.

În teorie, asta e una dintre cele mai proaste idei pe care le-ai putea avea în România. Mai ales în contextul în care abia supravieţuiesc editurile mari, cu librării şi reţele de distribuţie. În plus, pentru mine editura nu-i un criteriu în funcţie de care să aleg o carte. Dar Black Button Books a reuşit să mă surprindă. Iniţial am văzut ştirea şi am zis „ce mişto! Ana şi Elena îşi fac editură!”. Apoi am văzut titlurile, am răsfoit cărţile şi le-am trecut pe wishlist pe cel puţin 3 dintre ele. Iar în final m-am mirat că sunt aşa multe lansate din prima. BBB are 7 cărţi editate încă de la lansare. O grămadă de muncă înainte ca orice să fie oficial.

Ce ştiu cu siguranţă e că Ana (pe ea o cunosc cel mai bine dintre fondatoare) e setată să facă performanţă mereu. Nici cu BBB nu mă aştept să fie altfel. Aşa că tot ce pot să vă recomand e să căutaţi prin librării cărţile lor. Eu am început cu „Flamurile negre: ascensiunea ISIS” de Joby Warrick.

Despre cum a fost la lansare puteţi citi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu