Am citit câteva opinii pline de entuziasm ale unor oameni care au urmărit emisiunea de la Antena 3 cu Dacian Cioloş. „Ce l-a spart pe Gâdea”, „Cum l-a umilit!”, „A şters pe jos cu el!”.

Din păcate, oricât de evidentă ni s-ar părea nouă, victoria asta are cu totul alt câştigător pentru tabăra cealaltă. Cred că fiecare tabără a citit replicile în cheia dorită, iar la final fanii lui Gâdea au concluzionat că premierul s-a eschivat şi a răspuns obraznic, ba chiar a jignit pe alocuri.

Dacă într-adevăr voia să ajungă la publicul îmbătrânit al Antenei 3, Cioloş a eşuat lamentabil. Nu poţi salva într-o singură emisiune nişte oameni captivi din punct de vedere informaţional de ani de zile.

Dacă, însă, premierul a avut drept scop convingerea nehotărâţilor tineri, care înclină mai degrabă spre aripa de dreapta, războiul de la Sinteza zilei l-a ajutat. Modul mizerabil în care Gâdea a tratat fiecare subiect i-a făcut pe unii să fie scârbiţi de tot ce înseamnă Antenele şi formaţiunea PSD – ALDE – PRU. Punct ochit, punct lovit, dar nu sunt convins că va fi suficient. 

Tot mai clar e că după 11 decembrie, indiferent de rezultatul alegerilor, vom avea de dus o provocare foarte mare. Va trebui să găsim un numitor comun între cele două Românii. Să sperăm că vom avea o stabilitate politică capabilă să sprijine acest demers. 

1 comentariu. Leave new

  • Mociorlos a reusit ceva cu adevarta remarcabil: sa creasca intro zi procentele PSD+ALDE cu 3%.Hei, tare sau ce?

    ps. hai cu toti la vot sa le-o dam in bot!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu