A fost pentru prima dată când ziua de 24 decembrie m-a găsit cu toate cumpărăturile făcute, cu bradul cioplit şi pus în suport, cu casa curată şi cadourile împachetate. Fără să fiu din categoria tembelilor care se înghesuie în Ajun la supermarket şi se plâng că e programul prea scurt, mi se întâmpla mai mereu să am o mică listă lăsată pentru ultima zi. Ba un cadou pentru vecina de la 2, ba un cozonac şi nişte vâsc. Mă trezeam pe 25 decembrie rupt de oboseală, după o săptămână cu multă alergătură prin oraş, curăţenie, cumpărături.

Anul ăsta m-am organizat mult mai bine cu cadourile, am sărit peste shoppingul intensiv din ultimele zile, aşa că am avut timp pentru toate.

Practic, cea mai grea parte e alegerea cadourilor, iar asta s-a rezolvat din timpul anului, când am încercat să fiu atent la ce-şi doresc oamenii din jur. Şi pentru că n-am reuşit să-l bag pe Dragnea la puşcărie, m-am reorientat spre chestii care se pot cumpăra.

Mereu le-am găsit scuze oamenilor care fac cumpărăturile în ultima clipă (poate n-au luat salariul, poate au muncit până târziu), dar adevărul e că prospecţie poţi să faci şi fără bani, pentru ca mai apoi să cumperi fix ce-ţi trebuie. Trebuie doar să vrei.

Sper să aveţi nişte sărbători liniştite şi să mai intraţi pe aici din când în când, am pregătit o grămadă de chestii interesante, de savurat după sarmale şi cârnaţi 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu