Chiar dacă Mad Men s-a încheiat de mai bine de 2 ani, cei de la AMC continuă să facă bani de pe urma serialului care a avut aşa mult succes (16 Emmy-uri, 5 Globuri de aur). Dacă nu l-aţi văzut, îl recomand, e o monografie excelentă a perioadei anilor ’60-’70 în SUA. 

Pe lângă ocazionalele vânzări de DVDuri, cineva s-a gândit că ar fi o idee bună să vândă şi diferite obiecte de decor, mai ales că momentan nu se mai folosesc la nimic, iar pentru colecţionari valoarea unor farfurii, a unui ceas vechi sau a unui ursuleţ de pluş care a apărut în câteva secvenţe din film poate fi mult mai mare.

Vorbim de sute, poate mii de obiecte care au preţuri între 25 şi 95 de dolari, unele chiar mai mult de atât. Majoritatea sunt nişte vechituri, adunate de pe cine ştie unde, dar au marele avantaj de a fi apărut în serial. Vorbim de farfurii, aparate de ras, şervete, chiar şi pungi de cumpărături. La licitaţia precedentă s-au vândut chiar şi piese de mobilier care au ajuns până la 1000 de dolari bucata.

Le găsiţi pe toate aici. Aş fi cumpărat o singură chestie dacă aveam răbdare să caut: chip’n’dip-ul lui Pete. Poate vi-l mai amintiţi: