in Branded, Teatru

Foto: Dragos Dumitru

Deşi FITS nu s-a terminat încă, cred că mi-am ales favoriţii, atât în ceea ce priveşte cel mai bun spectacol văzut, cât şi cea mai mare surpriză. 

Trupa Circa nu era deloc pe lista mea de priorităţi, ba chiar pot să spun că nu-i luasem deloc în calcul. Asta până când mi-a recomandat Diana să merg la „Perfecţiunea Imperfecţiunii”, spectacolul pe care australienii l-au susţinut la Sala Thalia miercuri şi joi.

Şi a fost fascinant! 9 oameni cu puteri supra-omeneşti care au demonstrat că echilibrul şi dansul pot merge mână în mână (sau priză în priză?). Surpriza a venit din modul excelent în care au reuşit să îmbine elementele coregrafice cu acrobaţiile. Pentru că acrobaţi mai vezi, oameni foarte puternici sunt destui şi prin partea asta a locului, însă nivelul la care e dus spectacolul ăsta e absolut incredibil.

Găsiţi mai jos un mic preview şi va trebui să vă imaginaţi o sală întreagă care din 30 în 30 de secunde exclama „woaaaaa!”. Singura întrebare cu care am rămas la final a fost „Ok, şi unde era imperfecţiunea?”. Iar dacă titlu original acestui spectacol era „Humans”, în seara asta merg la un altul, tot cu australienii de la Circa, tradus „UAU! Pur şi simplu!”. Abia aştept să fiu surprins din nou!

Staropramen este partener principal FITS pentru al 5-lea an, şi de câţiva ani s-a axat pe susţinerea evenimentelor culturale precum TIFF, Jazz in the Park, FESTin pe Bulevard sau Undercloud.  Pentru FITS pleacă de la următorul gând: „Suprinde-ti gustul pentru teatru cu Staropramen”.

Ce mă bucură pe mine e că Staropramen e unul dintre brandurile care păstrează de ani mulţi această direcţie de comunicare pe zona culturală. Există de ceva timp şi o platformă de content numită Oameni şi Gusturi, pe care puteţi găsi inclusiv nişte recomandări pentru ediţia din acest an a FITS.

Staropramen este berea pragheză numărul 1 în lume. Creată în Praga, Cehia, în 1869, pe malul stâng al râului Vltava, numele său înseamnă „Vechiul Izvor” și face referire la gustul curat, echilibrat și bogat al berii, iar astazi este disponibila in peste 40 de ţari din intreaga lume. În România, Staropramen este disponibilă în sortimentele Lager, Dark, Granat și Nefiltrată, iar combinațiile gastronomice inedite ale berii cu diferite ingrediente te determină să găsești mereu gusturi noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu