Am văzut primul episod la întâlnirea cu oficialii Netflix de acum câteva luni, pe urmă am uitat de serial. Apoi mi-am amintit de el într-o seară de weekend şi am mai văzut un episod care a fost destul de amuzant.

Next thing you know, m-a prins povestea şi le-am văzut la foc automat, mi-am downloadat vreo 4 episoade pe telefon înainte să plec la Untold şi până la întoarcere l-am terminat. Partea bună e că fiecare episod are vreo 30 de minute, acţiunea şi dialogurile sunt foarte light, iar actorii principali joacă bine.

Serialul urmăreşte naşterea wrestlingului feminin în SUA, de la o adunătură de femei total nepregătite până la dezvoltarea unui show spectaculos. Dacă vă prinde şi vă pasionează subiectul, găsiţi pe net chiar episodul pilot original, cel din 1985. E incredibil cât a evoluat televiziunea de-atunci, sau cât de prost putea fi montajul pe vremea aia 😀

În orice caz, aştept cu interes sezonul 2.

https://www.youtube.com/watch?v=AZqDO6cTYVY

1 comentariu. Leave new

  • Cand eram mai mic ma uitam fascinat la wrestling. Chiar suna interesant serialul de care spui. Mna banuiesc ca e inspirat direct din fapte reale si nu o ragalie de imaginatie a unui regizor! Thanks .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu