in Casual stuff

Escape Room cu tematică Game of Thrones în Mega Mall până pe 28 octombrie

Winter is here! Momentan a venit la Mega Mall, în Bucureşti. Ieri s-a deschis primul escape room mobil din Europa. E creat de HBO şi găzduit de Mega Mall şi are ca tematică Game of Thrones. Am fost parte din a doua echipă care a intrat în el şi la ora la care am plecat de-acolo deţineam recordul de timp. 17 minute ne-a luat să ieşim din acest escape room, care a fost construit de o echipă din România specializată pe aşa ceva. Timpul limită e de 40 de minute, iar acţiunea se petrece la Rondul de noapte. Cei care reuşesc să dezlege toate misterele scapă de regele nopţii, ceilalţi devin whitewalkers. Sau pleacă cu ruşinea, de fapt. Era puţin dubios să avem un mall plin de zombies după câteva săptămâni.

Cum te poţi juca

Pentru a-ţi putea rezerva un loc în escape room trebuie să mergi în mall, să faci cumpărături de 200 de lei la orice magazin şi apoi să ceri la Info Desk un bilet la escape room. Apoi îţi faci echipa de cel mult 6 oameni şi dai o tură prin GoT. Camera e la etajul 1, aproape de H&M, pe culoarul central stâng, aproape de intrarea pietonală. Dacă veniţi dinspre parcare o să fie pe partea dreaptă.

Dacă sunteţi mari amatori de Escape Roomuri o să vă fie destul de uşor să treceţi prin toate probele, cred că gradul de dificultate e unul scăzut tocmai ca să nu plece lumea frustrată de acolo. Totuşi, dacă vreţi senzaţii tari, mergeţi în 2-3 oameni. Eu am nimerit într-o grupă de 6 persoane (cu 5 fete) şi nici n-am apucat să fac mare lucru. Fetele au găsit ce era de găsit, eu am deschis ușile practic 😀

Partea mişto e că va urma Timişoara şi încă un oraş în care cei de la Nepi Rockcastle (dezvoltatorul Mega Mall) au proiecte. Dacă sunteţi mari fani GoT cred că e o experienţă ce merită încercată. Programul e între 12:00 şi 20:00 în fiecare zi, dar încercaţi să ajungeţi în timpul săptămânii, prevăd că în weekend o să fie plin.

4 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu