in Food

Am descoperit acum vreo 2 ani La Samuelle, un restaurant aflat în rondul de la Piaţa Charles de Gaulle pe colţ cu bulevardul Mareşal Prezan (cel care duce spre Arcul de Triumf).

De-a lungul timpului am testat mai multe preparate de acolo, inclusiv burgerul – care e unul bun, dar nu extraordinar. Însă ce merită să alegeţi cu ochii închişi este un risotto pe care eu îl consider cel mai bun din oraş. Colosseum Chicken Risotto arată mult mai bine în realitate decât în poza asta pe care am făcut-o când eram foarte flămând.

Echilibrul dintre unt şi parmezan e perfect, iar deasupra sunt mici bucăţele de parmezan crocant, care presupun că e tras la tigaie. Deşi pare o porţie mică, e super săţioasă, iar gustul e mereu acelaşi.

Vă mai recomand şi Feta Saganaki ca aperitiv şi Hanoi Pork Chops ca fel principal (cu menţiunea că e puţin picant). Am testat la un moment dat şi pieptul de pui Montparnasse, care vine cu un piure cu ulei de trufe şi o cremă de trufe ca topping.

Preţurile nu sunt de colţul blocului, dar nu sunt nici foarte mari, mai ales pentru un restaurant premium, aşa cum e La Samuelle. Scapi cu vreo 150-200 de lei pentru 2 persoane.

La desert vă recomand sufleul de ciocolată cu îngheţată de portocale. O să mai cereţi o porţie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu