De când s-a deschis un magazin Penny Market în zonă, dimineţile au devenit mult mai animate. Nu prea ai cum să nu auzi un camion de aprovizionare care face 50 de manevre la 5 şi ceva dimineaţa, mai ales vara, când sunt toate geamurile deschise şi te bucuri de ultimele ore de linişte.

Străduţa de acces arată ca în imaginea de mai sus, doar că trebuie să vă imaginaţi şi că de cele mai multe ori pe trotuarul din dreapta mai parchează o maşină. Ceea ce înseamnă că n-au cum să intre pe acolo decât autoturisme. 

Produsele de la Penny veneau la început cu camioane ceva mai mari, cred că de 7,5 tone. Care nu prea aveau cum să intre din cauza maşinilor parcate. În mod normal ai zice că faci o cerere la primărie, se instalează mai mulţi stâlpi şi aşa rezolvi problema accesului. Dar nu, românul se adaptează, aşa că după câteva încercări nereuşite de a aproviziona magazinul într-un orizont rezonabil de timp, s-au adus camioane mai mici. Mă rog, astea de acum cred că sunt de 3,5 tone. Însă mi se pare absolut stupid, e ca şi cum ai pune suspensii mai bune în loc să repari gropile de pe un drum.