În ultima vreme am început şi eu să ascult mai multe podcasturi, că tot a explodat moda asta la noi. Mi se pare cea mai bună activitate atunci când spăl vasele sau fac curăţenie prin casă. Aş asculta şi în maşină, dar fac fix 5 minute până la birou, aşa că n-am timp nici măcar de o melodie întreagă uneori. Despre Pe bune v-am mai zis, e deja la al 2-lea sezon şi continuă să fie super tare.

Shoturi Digitale este un podcast despre antreprenoriat, lansat recent de Andrei Costescu şi Claudiu Jojatu. Pe Andrei îl ştiu, e unul dintre cei mai energici şi optimişti antreprenori pe care îi cunosc, e fondatorul agenţiei de mobile development MReady.

Am ascultat primele 2 episoade momentan şi mi se pare super util, îl recomand oricărui antreprenor sau wannabe din România, indiferent dacă e interesat de zona de tech sau nu. Sunt idei care se aplică în orice domeniu.

Sper doar să nu se oprească la cele 6 episoade de test şi să continue.

7 comentarii. Leave new

 • Doar pe soundcloud? Un website, ceva?

  Răspunde
  • Doar pe soundcloud momentan.

  • Salutare,

   Momentan doar pe Soundcloud pentru ca Podcastul asta a plecat ca un test. Inainte sa si inregistram discutiile noastre, timp de cateva luni ne-am tot vazut in fiecare miercuri, saptamana de saptamana sa facem schimb de experiente, astfel incat sa incercam sa devenim mai buni la ce facem. Intre timp au mai fost prezenti o serie de oameni la discutiile noastre care ne-au spus ca sunt interesante si uneori utile si ei ne-au cam impins sa ne apucam. Asa ca am zis sa facem un test, iar ca orice test a trebuit sa avem un inceput, un sfarsit (6 episoade) si o definitie a succesului. Iar daca pana la sfarsit vom considera ca a fost un succes, de la episodul 7 ne vom face si o strategie, site, pagina de FB, vom vedea ce alte platforme putem sa mai folosim, voi invata si editare ceva mai bine, etc, etc, etc.
   @HOINARU, multumim mult pentru articol. O surpriza super placuta. ❤

 • E simplu, te duci pe jos la munca si asculti mai mult, plus ca nu mai poluezi aiurea. La WC nu te duci cu masina?

  Răspunde
  • Dacă merg fix 5 minute şi nu stau deloc în trafic nu văd cum poluez aiurea 🙂

   Să merg pe jos e timp pierdut, transport în comun direct nu am. E singura variantă decentă.

  • Daca faci doar 5 minute cu mașina înseamnă că distanța parcursă este foarte scurtă, mașina a fost gândită pentru distanțe mai lungi de 5 minute. Oricum, daca zici că mersul pe jos e timp pierdut înseamnă că ești o persoana foarte ocupată, ai șofer sau conduci tu? Mă gândesc că e timp pierdut sa conduci personal.

  • Vreo 3 km 🙂 5 minute la volan nu sunt un capăt de ţară.

   Am mers pe jos în iarnă, distanţa se parcurge în vreo 30 de minute (mă rog, pe zăpadă). N-am niciun motiv să merg pe jos într-o zonă poluată şi murdară. Dacă locuiam prin Primăverii şi aveam biroul pe partea cealaltă a parcului Herăstrău mai ziceam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu