Zilele astea se desfăşoară campania de reduceri de vară din PlayStation Store, aşa că puteţi să prindeţi nişte oferte foarte bune pentru anumite jocuri. Am făcut o listă cu ce mi-a atras mie atenţia, dar trebuie să aveţi răbdare şi să mai daţi şi câte un search pe titlurile pe care le urmăriţi, poate nu sunt listate în primele pagini de reduceri. Toate ofertele sunt aici.

God of War 170 de lei– un preţ bun pentru un joc foarte interesant lansat anul ăsta
GTA V90 de lei – dacă nu-l aveţi încă, merită cei 90 de lei, aveţi ore nelimitate de gameplay
Watch Dogs 269 de lei
UFC 3110 lei
Battlefield Bundle90 de lei

Şi ar mai fi Call of Duty, StarWars Battlefront II, SIMS 4 (110 lei), Mortal Kombat XL la 90 de lei.

Pe lângă asta, sunt preţuri bune la jocurile EA Sports de anul trecut. Eu o să-mi iau FIFA 19 pentru că vreau să fiu la zi cu echipele, dar n-am nicio problemă să-mi cumpăr NHL18 (e 46 de lei redus cu 80%), NFL18 (tot vreo 46 de lei era zilele trecute, acum nu l-am mai văzut în listă) sau NBA 2k18. Pe toate le-am jucat în urmă cu câţiva ani şi mi-au lăsat o impresie plăcută, aşa că merită 50 de lei pentru un meci de hochei sau fotbal american ocazional.

NHL 18 deja l-am cumpărat şi  e exact cum mi-l aminteam, foarte cursiv şi distractiv.

Tot din categoria asta e şi PES 2018, pe care îl găsiţi cu 31 de lei. N-am mai jucat PES de cel puţin 10 ani, dar sunt curios cum a mai evoluat jocul, aşa că probabil îl voi lua şi pe acesta.

Pe lângă asta, PlayStation a lansat şi o altă serie de reduceri, cu jocuri din categoria “Oldies but goldies”. Se cheamă PlayStation Hits şi conţine jocuri precum Assasins Creed IV: Black Flag, UFC 2, Mortal Kombat X, Uncharted 4 şi altele. Preţurile sunt între 46 şi 90 de lei şi din câte mi-am dat seama ofertele nu au deadline.

Nu în ultimul rând, luna asta în PlayStation Plus (abonamentul prin intermediul căruia poţi juca online jocurile de PS), are Mafia III gratuit pentru PS4. Unii au zis că e foarte mişto, alţi prieteni mi-au zis că e doar ok. L-am descărcat şi o să-l testez curând, la prima vedere e destul de cool.

Mă rog, să văd când am timp de el, pare genul de joc căruia trebuie să-i dedici câteva ore bune. Iar adevărul e că eu nu mă joc atât de mult cât pare. De-asta şi prefer jocurile cu sporturi sau cu bătăi, poţi să bagi 2-3 meciuri, îţi faci damblaua 30-45 de minute şi apoi te ocupi de alte chestii. Mai rămâne să-mi iau un shooter mişto. Recomandări?