Azi începe a 11-a ediţie a festivalului de teatru independent Undercloud. Anul ăsta are loc între 22 şi 31 august, iar programul e extrem de încărcat.

Ce vă recomand:

În doi de Matei Vişniec. Un spectacol care are loc într-o maşină, aşa că din public nu pot face parte decât 3 persoane. E despre relaţii, joc, oameni şi multe altele. Încă mai sunt bilete (puţine) pe MyTicket. Costă 20 şi ceva de lei, iar spectacolul e scurt, motiv pentru care sunt 5 reprezentaţii pe seară. Conceptul nu e nou, prima oară am auzit de el la Autobahn-ul lui Neil LaBute, acum vreo 7-8 ani. N-am reuşit să-l văd, dar am rămas cu curiozitatea, acum s-a ivit ocazia cu În doi. Cumpăraţi bilete şi cine ştie, poate ne întâlnim în maşină zilele astea 🙂

Produse domestice. Poate vă amintiţi de investigaţiile despre viaţa bonelor filipineze din urmă cu câţiva ani. Pe baza acelor cercetări făcute de jurnalista Laura Ştefănuţ, Xandra Popescu a scris un text pentru acest spectacol. Încă mai sunt bilete aici.

Vârstele lunii – un spectacol cu Gelu Niţu şi Constantin Cojocaru în distribuţie. Un spectacol care în mod normal se joacă la Unteatru, o poveste despre bătrâneţe şi moarte. Şi aici mai sunt bilete.

Sub pragul de sus – un one-man show cu Răzvan Vasilescu. N-are cum să fie rău. Bilete.