in Televiziune

Ninja Warrior şi Triplusec sunt noutăţile din grila de toamnă a PRO TV

Joi a avut loc lansarea grilei de toamnă a PRO TV, un eveniment dedicat presei care are loc în fiecare an. Practic, e momentul în care foarte multe dintre vedetele grupului PRO sunt adunate în acelaşi loc şi sunt gata să dea interviuri pentru a promova noua grilă de toamnă. Eu i-am luat un interviu lui Aleksandras Cesnavicius, CEO-ul PRO TV, însă găsiţi pe net tot felul de declaraţii luate acolo de jurnalişti.

Noutăţile din acest an sunt două: Ninja Warrior, un reality show despre care am scris acum câteva luni şi Triplusec, un serial de comedie. Atunci ziceam că e probabil pregătit pentru primăvară, însă iată că va rula în această toamnă. Costi Mocanu, Daniel Niţoiu (PRO X) şi actriţa Raluca Aprodu sunt prezentatorii show-ului, iar dintre concurenţi am identificat în promo câteva feţe cunoscute. Oana Zara (dansatoarea care a fost acum câţiva ani la Românii au Talent), bloggerul Sorin Chineaţă şi alţi câţiva tineri care au legătură cu sportul vor fi acolo. N-am văzut suficient încât să-mi dau seama cât de mişto va fi, părerea mea e că prinde cel puţin 2 sezoane, dar nu-l văd să devină o manie cum e prin SUA.

Serialul Triplusec este o comedie produsă de echipa care se ocupă şi de Las Fierbinţi, însă vizează alt target. E despre 6 tineri, 30-somethings, care se reunesc după 15 ani de la terminarea liceului şi intră în tot felul de situaţii comice. Mi-a atras atenţia că e filmat la Şcoala Centrală, iar Oana Pellea joacă rolul dirigintei de la clasa a XII-a G. Din puţinele imagini pe care le-am văzut personajul seamănă cu profa noastră de limba română din liceu, s-ar putea să fie haios. Cosmin Natanticu e cealaltă faţă mai cunoscută din gaşca de actori principali.

O a treia noutate este pregătită pentru primăvară, un alt serial: Vlad. E povestea contelui de Monte Cristo reinterpretată într-o manieră mai mult sau mai puţin turcească. E undeva între telenovelă şi thriller, cu Emilian Oprea, Bebe Cotimanis, Ştefan Iancu, George Piştereanu, Victoria Răileanu, Andrei Aradits şi mulţi alţii. Probabil că e un răspuns al PRO TV pe segmentul acela de public care rupe în două telenovelele turceşti pe Kanal D.

În rest, nu sunt noutăţi multe. Vocea României e principala locomotivă şi are 2 antrenori noi: Andra şi Irina Rimes (în locul Loredanei şi al lui Adi Despot), revine Visuri la Cheie, atât Pe bune? cât şi Las Fierbinţi vor avea câte două seri pe săptămână. Revine şi ApropoTV, tot de la 13:10, Ştirile PRO TV vor difuza un amplu documentar despre Centenar şi regii României. Măruţă rămâne pe acel tronson orar la care nu se mai uită nimeni, Gospodar fără pereche rezistă pentru încă un sezon. Vor fi şi nişte filme în premieră, în frunte cu Interstellar, dar nu prea suntem noi în target pentru filme.

Momentan s-au anunţat pe partea de sport doar meciurile din UEFA Nations League, însă dacă Steaua se califică în grupele Europa League nu m-aş mira să vedem pe PRO TV opţiunea free to air.

5 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu