in Casual stuff

Calif deschide un fast-food în Băneasa (şi alte noutăţi despre mall)

Odată cu deschiderea showroom-ului eMAG din Băneasa am ajuns şi în partea cealaltă a mallului, intrarea dinspre Brico Depot. Teoretic aia e intrarea de #săraci, că sunt nişte magazine mai puţin interesante, ajungi direct la Carrefour Feeria, în timp ce brandurile luxury sunt în celălalt capăt al mallului. Totuşi, dacă ne gândim că partea cu Brico Depot este capătul dinspre Pipera, ar trebui să fie aia intrarea de #bogaţi.

În fine, cert este că acolo s-a deschis showroom-ul eMAG, cam în zona în care era înainte punctul de livrare a comenzilor. Ce mi se pare interesant este că odată cu această modificare şi cu traficul adus de eMAG, vor intra şi alte branduri în zonă. Deja se conturează un al doilea food-court, în jurul restaurantului Toan’s. S-a deschis deja un Chopstix şi un al doilea Starbucks acolo şi urmează să se deschidă încă un McDonald’s. Mi-e greu să cred că se va muta celălalt, mereu e plin, pur şi simplu e suficientă lume la Băneasa încât să aibă sens două Starbucks şi două McDonald’s.

De asemenea, e în lucru şi un Calif. Sau .calif, cum se cheamă mai nou. Acel fast-food axat pe tineri, care e deschis şi în Mega Mall şi care vinde acel nou sandviş numit Zed Kebap. Abia în luna noiembrie va fi gata, după cum anunţă un mare mesh ce acoperă lucrările.

Ce mi se pare interesant e că odată cu acest food-court vom avea, practic, un al doilea mall mai mic în mall, unii oameni vor putea merge mereu la Băneasa fără să ajungă vreodată în celălalt capăt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu