Asta e aşa, un fel de “Regele a murit! Trăiască Regele!”

S-a mutat Farmacia Tei din spaţiul de pe Bulevardul Tei. Au închiriat un spaţiu mai mare, în incinta Carrefourului de pe Barbu Văcărescu (fostul Billa). N-am ajuns încă acolo, însă presupun că e acelaşi model ca în Plaza România, Sun Plaza şi restul locurilor în care s-au mai orientat în ultimii ani. Adică spaţii mari, în care poţi organiza adevărate supermarketuri de medicamente şi produse pentru copii şi în care oamenii pot parca civilizat.

Dacă n-aţi auzit încă de Farmacia Tei, nu vă faceţi griji, o să auziţi în curând. Au ieşit deja din Bucureşti cu o farmacie la Constanţa şi probabil că se vor mai extinde şi în alte zone ale ţării. Ce mi se pare fascinant e că business-ul are 26 de ani şi abia de vreo 7-8 a explodat.

Însă nu despre asta voiam să vorbesc. Ci de cum s-a prins cineva de oportunitate şi a trântit în fostul spaţiu tot o farmacie. E un lanţ nou, numit “Farmacia la preţ mic”, care îşi face reclamă pe Facebook cu “se deschide în curând Farmacia la preţ mic Tei”. Prima oară am crezut că e vorba de un rebranding al Farmaciei Tei, dar nu e cazul.

Sunt convins că mulţi oameni nici nu vor sesiza diferenţa, mai ales că spaţiul n-a fost gol pentru mult timp. E farmacie? E. Are preţuri mici? Are. E pe Bulevardul Tei, la aceeaşi adresă? Sigur că da.

Cel mai amuzant e că hashtagul pe care îl folosesc pe Facebook este #FLPM. Unele lucruri pur şi simplu n-ar trebui prescurtate.

Later Edit: am înțeles că FLPM este parte din lanțul Catena, iar patronii de acolo ar fi cumpărat clădirea de pe Bulevardul Tei 31 cu totul ca să scoată Farmacia Tei de acolo. Mare război și pe piața asta!