Am descoperit recent burgerii de la Gurmand Apetit. Şi când spun că i-am descoperit, vreau de fapt să spun că am ales să nu-i mai ignor, deşi ştiam că există de mult timp pe piaţă. Însă la momentul respectiv am văzut un badge cu „bio” pe unul dintre produsele lor şi am concluzionat că e genul de chestie pentru hipsterii corporatişti. Habar n-aveam că e un business endorsat de Adi Hădean.
Până la urmă am luat de la Metro un pachet cu carne de viţel de lapte şi mi s-au părut buni. Parcă mai puţină grăsime. un gust bun, dar clasic. Ceva cinstit, mai ales la vreo 12-13 lei.
Ulterior am găsit la Carrefour „hamburgerii” Pata Negra, făcuţi cu carne de porc, care mai au ceva carne afumată (parcă un soi de salam?). Din nou, fiind vorba de porc, n-aveam aşteptări uriaşe, însă ăsta e cel mai bun sortiment de burgeri de la ei.
I-am încercat şi pe cei cu paprika dulce, deloc răi, dar nu se compară cu Pata Negra.
Mai rămâne doar să văd cum este cheeseburgerul, apoi trec la fripturi. Sunt o serie de produse interesante acolo.