in Filme

The Crown S3, Narcos: Mexico S2 + alte noutăţi de la Netflix

Nu mai e niciun secret, Narcos: Mexico a fost prelungit de Netflix pentru un al doilea sezon. Au anunţat asta imediat după ce l-au lansat pe primul, aşa că toată lumea a avut impresia (inclusiv eu) că vor mai pune pe net încă un sezon destul de rapid. Nu e cazul, abia s-au început demersurile, probabil că vor filma prin primăvară-vară, urmând ca sezonul 2 să apară spre finalul lui 2019.

The Crown e unul dintre serialele care au lipsit anul ăsta din „grila” Netflix, asta pentru că au durat ceva mai mult pregătirile. Aşa cum am mai scris pe aici, se schimbă distribuţia principală, Claire Foy nu o va mai portretiza pe Regina Elisabeta, fiind înlocuită de Olivia Colman. Sezonul 3 urmăreşte evenimentele dintre 1964 şi 1970, urmând ca sezonul 4 să fie filmat imediat după pentru perioada 1971-1976. 

După asta se va schimba iar distribuţia principală, iar va urma o pauză ceva mai mare. Cel mai probabil vom ajunge la 4 actriţe care o vor interpreta pe Regina Elisabeta pe parcursul celor mai bine de 70 de ani de domnie. Sigur, puteau să mai rezolve unele lucruri din machiaj, dar în felul ăsta au avut acces şi la actori mai bine cotaţi. De obicei, actorii mari se feresc de proiecte de lungă durată (6-8 sezoane, cum e cazul aici) pentru că ar însemna să filmeze ani la rând aceleaşi chestii, în aceleaşi perioade ale anului, ceea ce le poate răpi şansa la proiecte mai bune.

Vestea bună e că ne putem aştepta la ceva nou de la Black Mirror până la finalul anului. Au fost ceva teasinguri, au şi „scăpat” pe un cont de Twitter oficial nişte date pe care era şi Black Mirror, însă nu se ştie dacă Bandersnatch este un film interactiv sau un episod din noul sezon (pare mai degrabă un film separat). De fapt, nu se ştie nici când apare sezonul 5. 

Legat de noutăţile lunii ianuarie, aveţi clipul de mai jos, mie mi-a sărit în ochi „Sex Education„, un serial cu Scully Gillian Anderson în rol principal. E despre un puşti a cărui mamă e sex theraphist şi care face ceva cabinet de terapie sexuală la şcoală. N-a apărut încă nici trailerul. 

Nu în ultimul rând, am văzut că a apărut o secţiune cu European TV Shows, probabil că Netflix vrea să se alinieze la acea directivă europeană care cere ca 30% din filmele prezente pe platformele de streaming să fie produse în Europa. Revin cu nişte recomandări pe tema asta în următoarele 2 săptămâni, doar n-o să stăm să ne uităm pe pereţi în vacanţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu