Am ajuns şi eu, în sfârşit, la un eveniment Creative Mornings! Aş fi putut s-o trec pe lista cu rezoluţiile îndeplinite pe 2018, dar nu am avut aşa ceva, aşa că nu pot decât să mă bucur că am nimerit fix la evenimentul cu Vlad Ivanov.

Creative Mornings este un eveniment lunar în cadrul căruia sunt invitaţi oameni interesanţi să vorbească pe diverse subiecte. Nu ştiu cum să fac o descriere mai precisă de atât.

Siteul lor zice aşa:

CreativeMornings is a breakfast lecture series for the creative community.

E un eveniment global, care a început în 2008 în New York ca eveniment dedicat comunităţii creative. Acum e răspândit în zeci de oraşe din toată lumea, în România fiind organizate întâlniri în Bucureşti, Cluj, Iaşi şi Timişoara.

Întâlnirile au loc vinerea, dimineaţa, iar formatul e simplu: invitatul trebuie să vorbească pe o temă globală, vreme de 20-30 de minute, apoi i se pun întrebări. Totul durează aproximativ o oră, apoi toată lumea pleacă la muncă (pe la ora 10).

Vlad Ivanov a vorbit despre onestitate. În actorie şi în viaţă. Şi a avut o prezenţă pur şi simplu magnetică. Îmi spărsesem nasol de tot telefonul (cumpărat cu doar câteva luni în urmă), nu-l mai puteam folosi deloc, şi cu toate astea am rămas acolo, fascinat de ceea ce povestea omul ăsta. 

Dacă tot aveţi acum nişte timp liber, vă recomand să puneţi pe watch list acest clip. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu