Google primeşte o amendă de 50 de milioane de euro în Franţa pentru nerespectarea GDPR. Detalii.

UBER introduce un program de loialitate numit UBER Rewards, momentan doar în US. Detalii.

Mai bine de 24 de milioane de documente financiare precum contracte de împrumut de la cele mai mari bănci din SUA au scăpat pe net din cauza unei breşe de securitate. Detalii şi aici.

Facebook intenţionează să unifice structura din spatele serviciilor de mesagerie ale Whatsapp, Instagram şi Messenger. Detalii.

Google introduce un update care vrea să scoată din joc ad-blockerele, în condiţiile în care pregătesc unul propriu. Detalii.

Whatsapp încearcă să împiedice răspândirea de fake news prin limitarea numărului de conturi către care poţi forwarda un mesaj. Detalii.

Alte ştiri pe scurt: raportul pieţei de e-commerce 2018, Orange îmbunătăţeşte calitatea audio a convorbirilor, Twisto (concurent pentru Revolut) intră în România, petiţii pe Facebook (în US), Twitter testează o nouă interfaţă, calendarul închiderii Google Hangouts, Bing e blocat în China, concedieri la Buzzfeed

Dacă vrei să nu pierzi nicio ediţie din Sunday’s Media Recap, te poţi abona prin email doar la aceste postări. În plus, vei primi o recapitulare lunară în exclusivitate şi vei avea early-access la Digital Recap 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu