Dacă e miercuri, avem o nouă ediţie din Primii trei ani la UrbanSunsets.com. Tot de la ora 22:00 (ish, depinde cum se termină melodia precedentă, nu vă speriaţi dacă daţi play şi se aude muzică), veţi putea asculta povestea iTux spusă chiar de managerul şi co-fondatorul brandului de închiriere de haine. Adică Alexandru Neştian, cel care a venit cu ideea, a găsit finanţare şi a pus totul în aplicare în ultimii ani.

Recent, iTux a câştigat marele premiu de 50.000 de euro nerambursabili în competiţia Startarium, organizată de Impact Hub şi finanţată de ING. Chestia asta le-a adus multă expunere, însă nu ăsta a fost motivul pentru care am vrut să-l invit în emisiune, din contră, ăsta a fost un argument care a înclinat balanţa în cealaltă direcţie. În general o să caut poveşti mai puţin spuse prin interviuri pentru Primii trei ani.

Însă ce mi-a plăcut la Neştian a fost devotamentul cu care îşi servea clienţii chiar şi în weekenduri sau seara târziu, dorinţa aia nebună de a construi ceva cu propriile puteri, chestie specifică oricărui antreprenor aflat la început.

Am citit pe Facebook zeci de poveşti de la începuturile iTux şi tind să cred că erau adevărate. Altfel afacerea n-ar fi ajuns în punctul în care e azi.

Diseară, de la 22:00, intraţi pe UrbanSunsets.com pentru a asculta toată discuţia.

Dacă nu vă porneşte sunetul automat, apăsaţi pe butonul galben. Unele browsere au tăiat sunetul pe autoplay. Dacă intraţi şi auziţi muzică, aşteptaţi să se termine melodia şi o să înceapă şi emisiunea, poate să fie puţin peste ora 22:00.

Later Edit: Iată şi înregistrarea emisiunii

PS: Dacă n-aţi ascultat prima emisiune, cea cu Ergo (de la PORC), găsiţi pe site înregistrarea. În general, înregistrările vor apărea joi dimineaţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu