Miercuri, ora 22:00, UrbanSunsets.com. Adică o nouă ediţie de Primii trei ani. Astăzi îl am invitat pe Tudor Iacob, fondatorul NativeBox.

Tudor are o poveste foarte interesantă. Lucra în marketing online, a avut nişte probleme de sănătate care l-au făcut să îşi schimbe stilul de viaţă. A început să mănânce sănătos, iar asta s-a transformat ulterior într-un business.

Mi-am dorit să-l invit pe Tudor tocmai pentru că nu i-a fost uşor. S-a lovit de multe probleme în anii de antreprenoriat, a avut momente în care a vrut să renunţe (o să ascultaţi diseară mai multe despre asta), însă a continuat să meargă înainte. A învăţat extrem de multe lucruri.

E chiar genul de business început cu o foaie, un pix şi un laptop, care acum a ajuns să livreze pentru companii importante. Şi care are mare potenţial.

Sunt multe lucruri mişto pe care le-a spus Tudor, am ales una care mi-a atras atenţia încă din timpul interviului. Cred că de prea multe ori comparăm „culisele” afacerii noastre cu ceea ce vedem pe „scena” altor afaceri. Altfel spus, ar trebui să nu picăm în capcana de a ne lăsa demoralizaţi de poveştile frumoase pe care le auzim despre anumite afaceri. Pentru că de multe ori nu ştim sacrificiile pe care le fac acei antreprenor, nu ştim tot contextul.

Diseară, de la 22:00, intraţi pe UrbanSunsets.com pentru a asculta toată discuţia.

Later edit: Iată şi înregistrarea emisiunii

PS: Dacă n-aţi ascultat primele două emisiuni, cea cu Ergo (de la PORC) şi cea cu Alexandru Neştian (de la iTux), găsiţi pe site înregistrările.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu