Ştiţi deja cum e treaba. Dacă e miercuri, avem Primii trei ani la UrbanSunsets.com. De la ora 22:00, ca de obicei.

Invitata mea din această seară este Ruxandra Micşunescu, fondatoarea Line Agency.

M-am gândit mult până să aleg prima antreprenoare invitată. Aveam o listă scurtă, însă până la urmă am decis să merg pe povestea Ruxandrei pentru că mi se pare că are o creştere uriaşă şi o determinare impresionantă. Am urmărit evoluţia ei încă din momentul în care a început să lucreze în Golin, apoi a trecut pe la McCann, ulterior a pornit Line Agency – o agenţie de marketing integrat.

Şi a făcut toate astea după ce a studiat prin Elveţia, pe la Londra, pe la Paris (unde a şi lucrat o perioadă). A absolvit o facultate privată, una dintre cele mai bune şcoli hoteliere din lume, a lucrat pentru grupul Richemont. Şi s-a întors în ţară. Vine dintr-o familie de antreprenori şi desigur că a avut nişte oportunităţi pe care nu le au mulţi oameni, însă ce mi se pare mişto e că a profitat la maximum de tot ce i s-a oferit. Nu a strâmbat din nas atunci când a trecut la munca de jos, n-a avut niciun stres să se întoarcă în România şi să înceapă un job de execuţie. 

În cadrul interviului veţi descoperi un mindset pe care mi-aş dori să-l văd la mai mulţi tineri din România, indiferent de ce posibilităţi au. Respectă munca, încearcă să absorbi informaţie ca un burete, fii deschis, învaţă să gestionezi relaţiile cu oamenii.

Line Agency nici măcar nu are 3 ani încă, împlineşte zilele astea 2 ani, însă povestea agenţiei cred că a început mult mai devreme, iar intuiţia îmi spune că va devini un grup important de comunicare. Sper să mă întorc la postarea asta peste 30-40 de ani şi să văd dacă am avut dreptate.

Diseară, de la 22:00, intraţi pe UrbanSunsets.com pentru a asculta toată discuţia.

Later edit: iată înregistrarea emisiunii

PS: Dacă n-aţi ascultat primele trei emisiuni, cea cu Ergo (de la PORC), cea cu Alexandru Neştian (de la iTux) şi cea cu Tudor Iacob (de la NativeBox) găsiţi pe site înregistrările. Sau puteţi să reţineţi direct adresa PrimiiTreiAni.ro – care vă duce direct pe link.