in Primii trei ani

Astăzi încheiem sezonul de debut din Primii trei ani la UrbanSunsets.com.  Vine vacanţa şi nu pot decât să mă bucur că am avut ocazia să învăţ atâtea lucruri de la cei 8 invitaţi pe care i-am avut în studio în ultimele 2 luni.

Invitata mea de azi este Cristina Puţan, Managing Director la PRbeta. Cristina a pornit mai întâi conferinţa PRbeta în 2011 alături de Oltea Zambori. După 2 ani, Cristina şi Oltea au fondat şi agenţia de comunicare PRbeta, în cadrul căreia s-au dezvoltat două departamente distincte: corporate şi comunicare culturală. Anul acesta departamentul de comunicare culturală s-a desprins într-o agenţie de sine stătătoare, Blue Moon Agency, condusă de Oltea.

Am vorbit cu Cristina despre ce-au însemnat începuturile PRbeta şi cum construieşti un business de comunicare în provincie, în condiţiile în care cele mai multe bugete sunt la Bucureşti. 

Diseară, de la 22:00, intraţi pe UrbanSunsets.com pentru a asculta toată discuţia.

Later edit: Iată şi înregistrarea emisiunii

PS: Dacă n-aţi ascultat primele şapte emisiuni, cea cu Ergo (de la PORC), cea cu Alexandru Neştian (de la iTux), cea cu Tudor Iacob (de la NativeBox), cea cu Ruxandra Micşunescu (de la Line Agency), cea cu Mih Lovin (de la Le Squad + PGM + altele), cea cu Valeria Tudor (de la The House PR Agency) şi cea cu Andrei Costescu (de la mReady) găsiţi pe site înregistrările. Sau puteţi să reţineţi direct adresa PrimiiTreiAni.ro – care vă duce direct pe link.

7 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu