La Casa de Papel (tradus Money Heist) a rupt în două audienţele atât pe Antena 3 (din Spania), cât şi pe Netflix. Aşa că Netflix s-a ocupat integral de producţie de data asta pentru un nou sezon.

Ce scriam anul trecut, după ce am terminat primele 2 sezoane (care urmăresc, de fapt, acelaşi jaf):

Tot ce sper eu este să bage şi flashbackuri din viaţa Profesorului, mi s-ar părea mai interesante decât un alt jaf alt aceleiaşi echipe.

Până la urmă Netflix a găsit soluţia ca să facă puţin din amândouă. Au inventat un pretext suficient de solid pentru care trupa Profesorului să se adune din nou, apoi au pus la cale un jaf cu multe flashbackuri astfel încât să păstreze multe dintre personajele din serialul original.

Casa de Papel părea să fie genul ăla de serial care nu poate fi continuat într-un mod decent, însă iată că au reuşit să reîncălzească ciorba fără să-i strice gustul. 

Am făcut un binging sănătos şi pe sezonul ăsta, timp în care mă întrebam dacă bifează tot ce trebuie în materie de suspans, soluţii ingenioase venite de la Profesor şi răsturnări de situaţie. Le cam bifează pe toate.

Din punct de vedere economic probabil că are sens să existe şi un sezon 4 5, serialul ăsta a strârnit atât de mult interes încât vrei să vezi ce se întâmplă mai departe cu personajele principale, chiar dacă n-o să mai fie un jaf la mijloc. Sau poate că vor trage de povestea asta cu jafurile până când va ajunge ca Fast&Furious.

Revenind la sezonul 3, e mişto de tot, recomand.

2 comentarii. Leave new

  • Singura parte trista este ca astepti un an pentru doar cateva ore de productie. 😦 A fost bun sezonul 3, parca mai putin suspans decat in precedentele doua, dar e greu sa faci continuari atat de bune. Astept si sezonul 4.

    Răspunde
  • @Cristi – ca si in cazul primului sezon, la momentul difuzarii in premiera, cred ca si in cazul asta vom astepta ‘numai’ 6 luni pentru sezonul 4.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu