Una dintre campaniile de reduceri pe care le aştept cu interes în ultimii ani: Black Friday în Playstation Store. Reducerile la jocuri sunt valabile până pe 3 decembrie la 1:59.

Dintre cele mai interesante reduceri:

FIFA 20 – 205 lei
Red Dead Redemption – 155 lei
GTA V – 45 de lei
NBA 2k20 – 155 lei
Spiderman – 89 de lei (un joc pe care încă îl mai joc din când în când şi de care nu te poţi plictisi prea uşor)

Există şi o reducere importantă pentru abonamentul Playstation Plus, care anul ăsta are discount 25%. Cu 202 lei puteţi să aveţi acces 12 luni la abonamentul Plus, care nu doar că vă permite să vă jucaţi online (eu folosesc asta intens la FIFA), dar vă şi oferă câteva jocuri gratuite pe parcursul anului. Aveţi jocuri din cele mai diverse de la o lună la alta, iar pe parcursul unui an sigur daţi de 3-4 titluri importante din anii trecuţi, pe care să le puteţi juca. Mare atenţie, abonamentul Playstation Plus e redus doar până luni, 2 decembrie, ora 12:00.

Timp să fie!

1 comentariu. Leave new

  • Am descoperit ca abonamentul ala la PS Plus e tot ce am nevoie. In primii 2 ani mai cumparam cate un joc (chiar mai multe) dar in ultimii 2 ani nu mai am timp si jocurile alea lunare sunt misto: ori sunt joculete mici dar interesante pe care n-as da banii daca ar fi sa le cumpar individual, ori sunt AAA-uri mai vechi pe care din nou n-as fi dat banii pe toate la vremea lor si chiar daca as fi dat pe 1-2 din ele nu as fi avut timp. Plus ca oricum n-as renunta la joaca online pe cele 2-3 jocuri care imi plac, asa ca e win-win pentru mine.
    Si ca o coincidenta subscriptia imi expira chiar in perioada asta si mereu au fost reduceri. Ba chiar e cumulativa, acum vreo 2 ani reducerea buna a fost prin vara si dupa ce am luat-o imi aparea ca mai am 1.5 ani pana imi expira.
    Insa strict la oferta de jocuri de BlackFriday anul asta nu m-au nimerit, nu am mai gasit jocuri interesante pentru mine reduse puternic.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu