M-am trezit zilele trecute cu ştirea că Disney+ creşte preţurile abonamentelor de la 30 de lei pe lună la 37 de lei pe lună. Ocazie cu care am verificat preţurile pe care le-am plătit: 240 de lei pentru primul an, promoţie de start. 300 de lei în iunie anul acesta. Anul viitor va fi 370 de lei pentru un an. 55% creştere în numai doi ani. Mişto aşa.

Playstation a crescut preţurile pentru abonamentele Plus (adică serviciul care te lasă să te joci online şi îţi oferă şi nişte jocuri mai vechi bonus). Îmi scăpase ştirea asta, eram în febra festivalurilor şi nu vedeam absolut nimic. Sper să fie discount de Black Friday (urmează să înceapă campania lor anuală) şi să-mi iau la un preţ ceva mai mic, altfel va trebui să dau 350 de lei pe an. Asta după ce anul trecut am dat 180 de lei.

Până şi Revolut creşte puţin comisioanele.

Toate creşterile astea sunt „bonus” pe lângă inflaţia care continuă să se simtă.

Sigur că n-o să renunţ la serviciile astea încă, dar rămân mai puţini bani în cont, aşa că de undeva tot se taie. De la o ieşire în oraş, de la o comandă de mâncare la birou, ajungi şi ca antreprenor să te gândeşti la cheltuielile astea, nu mai vorbim de salariaţi.

Partea bună e că mai cresc puţin şi pensiile speciale, nu ne rămâne decât să ne facem speciali şi apoi să ieşim la pensie.

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu