in Primii trei ani

(Foto: Cătălin Georgescu)

A fost o mare provocare să-l am pe Cristi Lupşa invitat la Primii trei ani. În primul rând pentru că e unul dintre reperele mele în ceea ce priveşte jurnalismul. 

În al doilea rând pentru că Andreea Vrabie a făcut o treabă excelentă cu cele 2 episoade speciale din podcastul Pe bune (le puteţi asculta aici şi aici şi chiar vă recomand să faceţi asta). Ce mai rămâne de zis după ele? Cum să mai adaugi ceva la povestea primilor ani de DoR după ce Andreea a discutat cu toţi fondatorii şi a cules perspectivele fiecăruia?

Nu în ultimul rând, mi s-a părut un challenge mare pentru că am realizat rapid că trebuie să-i pun întrebări smart unui om care excelează fix la asta. E ca şi cum te-ai apuca să-l driblezi pe Hagi sau să-i dai pumni lui Doroftei. Trebuie să te străduieşti foarte mult şi la final s-ar putea să nu-ţi iasă la fel de bine.

Însă DoR a împlinit recent 10 ani, ceea ce e în sine o realizare uriaşă pentru o publicaţie românească independentă. Mai mult, au reuşit asta cu un produs cultural care contribuie la schimbarea societăţii. Cum să ratez ocazia de a-l lua la întrebări pe omul care a fost în spatele acestui succes?

Aşa că am ascultat din nou pe 2x episoadele speciale Pe Bune cu povestea DoR (vocea Andreei Vrabie pe fast forward e de neratat), am conturat o abordare şi am încercat să fac slalom printre informaţiile care s-au mai spus deja. Ce-a ieşit vedeţi diseară, de la 22:00, pe UrbanSunsets.com

Later edit: Emisiunea este disponibilă mai jos

PS: Primul sezon al emisiunii este integral pe Anchor.fm | Spotify | Google Podcasts | Apple Podcasts.

Sezonul 2 este momentan disponibil pe UrbanSunsets.com – link direct: Primii trei ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu