in Food

Weekendul ăsta am ajuns la Băneasa cu ceva treabă şi am avut timp să mă plimb puţin pe-acolo. Pentru că trebuia să depun nişte bani pe un card ING, am avut ocazia să traversez tot mall-ul, dintr-un capăt în celălalt, pentru că a dispărut bancomatul ING care era lângă zona de food court. 

2000 de paşi mai târziu (mulţumesc, ING, pentru că ai grijă să-mi fac numărul de paşi), eram în zona magazinului Carrefour, care zici că e în alt sistem solar. Am mai scris despre asta în urmă cu un an, de când s-a deschis showroom-ul eMAG în acel capăt de mall, parcă a prins viaţă cu totul zona. A venit şi McDonald’s, s-a creat şi un mic food-court cu Calif şi Toan’s.

Acum văd că e în pregătire şi un KFC. Ceea ce îmi confirmă teoria potrivit căreia unii oameni nu ajung niciodată în capătul „luxos” al mall-ului. Am ajuns ca în reclama cu Twix-ul stâng şi Twix-ul drept, cu Băneasa Mall în rol principal. Într-o parte este zona mai „de săraci”, sau mai funcţională, dacă vreţi, cu eMAG, Brico Depot şi Carrefour, în partea cealaltă e zona „luxoasă”, cu magazinele Furla, Victoria’s Secret etc. Într-un fel e normal să aibă fiecare food court-ul ei.

Însă KFC mi se pare că a doborât noi recorduri, în momentul ăsta au 3 restaurante în acelaşi mall: câte unul în fiecare capăt, plus cel din mijloc, cu drive-thru. Pur şi simplu n-ai cum să ratezi o porţie de crispy strips dacă mergi acolo, eşti de-a dreptul înconjurat de sos Glenn.

Tot în noul food court am văzut că au deschis ceva şi cei de la Gregory’s (care au revenit de ceva timp în România), Chopstix şi The Box (care au sandvişuri şi burgeri).

În timpul ăsta, Burger King n-are nici măcar un singur restaurant în Băneasa, şi momentan nici nu cred că e vreun loc liber pentru ei. Eu pariez pe locul pe care îl ocupă acum Avocadoo, nu ştiu cum le merge, dar pare să fie mereu gol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu