Încep azi lista de recomandări pentru 2020 cu câteva newslettere, vor urma în următoarele zile spectacole care sunt de văzut anul ăsta, conferinţe la care e de mers, restaurante pe care merită să le încerci. Le găsiţi pe cele din 2019 aici.

DOR: Actualizator – Decât o Revistă îşi reconfigurează unul dintre newslettere, sub forma unor sezoane dedicate celor care vor să ia decizii mai bune în viaţă. Primul sezon o are invitată pe Cristina Chipurici, care va trimite timp de 6 săptămâni câte un newsletter despre Digital Control. Cristina s-a dus pe zona de Digital Wellbeing, adică îi ajută pe oameni să scape de dependenţa de social media / online. Sau măcar să mai reducă din „doză”. Primul newsletter se trimite pe 5 ianuarie. După ea va urma un alt sezon, cu o altă gazdă, timp de câteva săptămâni, şi tot aşa.

Vă abonaţi aici.

Dacă vă pasionează subiectul, aveţi la dispoziţie şi un podcast făcut de Marian „Hurducast” alături de Cristina:

Cristina’s Friday Read – Un newsletter pe care îl citesc constant şi pe care îl recomand pentru 2020 este Cristina’s Friday Read. Recomandări de cărţi, idei despre cum poţi să evoluezi mai repede, mai bine, articole interesante. Cristina face content curation şi îşi expune o parte din viaţă pe tavă, cu tot cu lecţiile pe care le învaţă din ceea ce i se întâmplă. 

Vă puteţi abona aici.

Tackle.ro – Băieţii de la Tackle.ro fac o treabă excelentă pe tot ce ţine de Premier League. Dacă vă pasionează subiectul, ăla este locul în care puteţi găsi informaţii relevante, scriitură bună, diversă, cu autori din rândul fanilor tuturor echipelor importante din Anglia. Iar grupul de Facebook Premier League România oferă la minut ştirile, fiind o comunitate mişto, care chiar contribuie.

În plus, găsiţi informaţii utile despre Fantasy Premier League, un flagel de care m-am ţinut departe până acum 2 ani, şi de care probabil că n-o să mai scap mult timp. Dacă nu ştii ce e FPL, e mai bine să-ţi vezi de drum, dă dependenţă jocul ăsta.

Vă puteţi abona la newsletterul Tackle.ro aici.

AndreiRoşca.ro – Andrei Roşca trimite săptămânal câte un newsletter în care îşi prezintă cel mai nou episod din podcastul ZeroPlus şi, pe lângă asta, dă şi un rating pentru câte o carte pe care a citit-o. Aşa că rămâi la curent şi cu podcastul, şi descoperi şi recomandări de cărţi în felul ăsta.

Vă puteţi abona aici.

DigitalRecap.ro – pentru al 3-lea an consecutiv, încerc să dau o faţă nouă newsletterului Digital Recap.ro, însă de data asta o să-mi iau şi un ajutor 🙂 Vă puteţi abona pentru: articolele săptămânale Sunday’s Media Recap, o sinteză lunară, care conţine cele mai importante evenimente din luna respectivă, selectate şi analizate pe scurt, plus episodul nou de podcast. Asta în speranţa în care vom reuşi să reluăm podcastul din ianuarie 🙂

Vă puteţi abona aici.

FOMO – Un alt newsletter bun pe social media şi digital, scris de Cristian Manafu. E un fel de revistă social media trimisă pe email, un format care îmi place mult, la care sunt convins că se lucrează enorm. 

Vă puteţi abona aici.

Dacă aveţi alte sugestii, le aştept în comentarii, desigur.

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu