in Casual stuff

Cred că la intersecţia Obor se construieşte ceva într-un univers paralel

Cred că se lucrează de mai bine de 6 luni la intersecţia mare de la Obor. Sunt cabluri trase, asfaltul spart, s-a pavat cu dale de piatră pe trotuarul cu magazinul Bucur Obor. Pământul este strâns în movile, sunt diverse materiale de construcţie pe toate cele 4 colţuri ale intersecţiei. E şantier, practic. Poate sunt 6 luni, poate e chiar mai mult de atât.

Iar de văzut nu se vede absolut nimic. Nicio îmbunătăţire, niciun semn că s-ar avansa în vreun fel. Deşi se vede clar că se lucrează la ceva, nu se vede nicio îmbunătăţire concretă. Astfel încât am ajuns la concluzia că se lucrează, de fapt, într-o realitate paralelă, şi noi vedem doar materialele de construcţie, care sunt trimise apoi printr-o gaură neagră într-un loc mult mai frumos amenajat, care e aproape gata.

Serios, la cât de greu s-a mişcat lucrarea asta, şi cât a stat zona cu aspectul ăsta de şantier, mă aştept ca la final să arate cel puţin ca Place de la Concorde din Paris sau măcar Piazza Navona din Roma.

Însă probabil că o să arate la fel de urât, după o cheltuială uriaşă, iar singurul motiv pentru care se întârzie lucrările este ca să fie gata cât mai aproape de alegeri.

2 comentarii. Leave new

 • Salut!
  Si pentru ca tot locuim in cartier: un parc intre blocuri, la intersectia str. Brebu cu Cristea Mateescu: inceputa demolarea prin toamna, ridicat un gard de 2 m, pus un leagan, un tobogan si si inca o jucarioara si gata. Zace in faza asta deja de cateva luni, fara tartan pe jos, practic, parasit/neterminat. Desigur, intre timp, vandalii si-au facut treaba si au vopsit jucariile existente 🙁

  Răspunde
 • nu va convine?

  la participat activ in politica, de la mic la mare.
  voluntariat, vorbit cu lumea, educat, provocat, debateri.

  2 randuri pe net, vazut, observat si mers mai departe si acum ani si ieri si azi si maine?
  deci sta-n picioare „las-o ca merge s-asa”.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu