UPDATE: Înregistrarea e disponibilă pe StarCast.ro.

Alex Filip a fost unul dintre primele nume care mi-au venit în cap atunci când am făcut lista pentru sezonul 3. Am urmărit cum evoluează Casa Filip încă de când s-au apucat de restaurare şi au anunţat că intră în acest business. Zona asta de Horeca mi se pare că vine cu cele mai mari provocări, mai ales în România.

Ei s-au dus pe un segment premium şi oferă şi o experienţă cu totul specială, aşa că nu m-a mirat să aflu că le merge bine.

M-am bucurat că am putut discuta deschis despre cum merge treaba cu aprobările prin România, care au fost cele mai mari provocări pe care le-au avut, cum s-au împărţit Alex şi soţia lui între viaţa de familie şi cea de business.

Sigur, Alex are deja experienţă în business, chiar dacă are puţin peste 30 de ani, a vândut recent Bucharest City App către Orange, iar până în acel punct a muncit foarte mult, jonglând cu mai multe joburi în paralel. Despre asta şi motivul pentru care a ales să renunţe la tot şi să se mute în judeţul Tulcea, în episodul de azi din Primii trei ani.

Diseară, de la ora 22:00 puteţi să ascultaţi emisiunea pe UrbanSunsets.com. Mâine dimineaţă veţi găsi înregistrarea pe StarCast.ro. Apropo, toată arhiva UrbanSunsets.com va fi în curând pe StarCast.ro, la fel cum sunt şi linkuri către toate podcasturile româneşti.

PS: Primele două sezoane sunt integral şi pe Anchor.fm | Spotify | Google Podcasts | Apple Podcasts.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu